Nico continuarà per segona temporada consecutiva a la banqueta de l'Olímpyc Floresta

La plantilla tindrà una remodelació a fons per competir a Tercera Divisió

Nico seguirà a l'Olímpyc Floresta / Font: Carlos Nicolás

Futbol Sala

Publicat el 11/jun/20 per Joan Garcia

Carlos Nicolás, Nico, continuarà per segona temporada consecutiva com a tècnic de l'Olímpyc Floresta de futbol sala a Tercera Divisió. Nico ha tancat el primer curs a la banqueta en desena posició i amb una campanya on ha estat un dels millors equips com a visitants del grup. L'equip incorporarà set jugadors i el primer de tots és Guille Munté que retorna al club després d'un any a Anglaterra.

Nico i l'Olímpyc Floresta continuen el camí iniciat aquesta temporada. El vincle entre les dues parts s'allarga una campanya més i la plantilla tindrà canvis importants.

Les baixes ja estan confirmades amb la marxa de'Edu Garcia, Nitu, Iñaki, Sebas i Bernat Batllori. Els porters Pol i Nicasio, Pau Ruiz , Miki Verdaguer, Dani Martí, Dani Freixa i Victor Olivera seguiran a l'entitat. La plantilla està tancada amb set incorporacions que es faran públiques a les properes setmanes.

Nico es mostra content per seguir una temporada més a l'Olímpyc Floresta i on espera millorar la classificació d'aquesta campanya.




DECLARACIONS

Carlos Nicolás

Molt content de seguir a l'Olímpyc Floresta i volem millorar els resultats de la temporada passada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio