L'Olímpyc Floresta tanca la plantilla amb set incorporacions per augmentar la competència

Set renovacions i set incorporacions, el nou Olímpyc Floresta de Nico


Temes relacionats

Nico continuarà per segona temporada consecutiva a la banqueta de l'Olímpyc Floresta (11/jun/20)


  • Comparteix:

Pau Ruiz seguirà una temporada més a l'Olímpyc Floresta / Font: Olímpyc Floresta

Pau Ruiz seguirà una temporada més a l'Olímpyc Floresta / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta pren forma definitiva amb set renovacions i set incorporacions amb una plantilla que competirà una temporada més a Tercera Divisió. El tècnic, Nico, afonta la segona temporada consecutiva al club amb l'objectiu de millorar la desena plaça de la temporada passada. Per contra, els florestans han patit cinc baixes.

Les baixes ja estan confirmades amb la marxa de'Edu Garcia, Nitu, Iñaki, Sebas i Bernat Batllori. També s'han assegurat les renovacions dels porters Pol i Nicasio i dels jugadors de pista Pau Ruiz , Miki Verdaguer, Dani Martí, Dani Freixa i Victor Olivera seguiran a l'entitat.

En el capítol d'incorporacions destaca la tornada de Guillem Munté després d'un any a Anglaterra. De Segona B arriben Yassin, de la Unión, i Enric Pallé, del Manresa. De Tercera Divisió, Adri Santaolaya, de l'Estel Vallseca, i Sergio Nuñez, del Sant Joan de Vilassar.

I de Primera Catalana, doble fitxatge del CET 10, Xavi Monrabal i Aaron. L'equip ja s'entrena aquests dies per conèixer l'estil de joc, tot i que encara es desconeix quan s'iniciarà la pretemporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.