Nico (Olímpyc Floresta): ''Hem de quedar entre els tres primers per evitar la fase de descens''

El tècnic florestà ha repassat l'actualitat de l'equip i els objectius per a la nova temporada


  • Comparteix:

Nico vol que l'Olímpyc Floresta estigui a la part alta del grup / Font: Cedida

Nico vol que l'Olímpyc Floresta estigui a la part alta del grup / Font: Cedida

L'entrenador de l'Olímpyc Floresta, Carlos Nicolás, ha explicat, al programa 'Esport en Marxa', que l'objectiu és quedar entre els tres primers del grup 3 de la Tercera Divisió i evitar la fase descens. Nico creu que lluitar per la permanència seria complicat per la tensió i l'exigència de cada partit. El tècnic florestà ressalta el bon nivell de la plantilla i lamenta l'empat (3-3) a la pista de l'Arrahona a la jornada inaugural on es va escapar la victòria en els darrers 15 segons de partit.

ESCOLTA-HO

Nico afronta la segona temporada al capdavant de l'Olímpyc Floresta i en un format diferent de competició. Un format de nou equips en una primera fase on els tres primers lluitaran per l'ascens a la segona fase i la resta competiran per la permanència. L'objectiu és clar, classificar-se per la fase d'ascens.

El tècnic es mostra molt content al club i del tracte que rep des de la junta directiva. L'equip és l'exemple per a la base i creu que aquest és un fet important per al planter que s'identifica amb l'actual plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.