L'Olímpyc Floresta pateix la primera derrota de la temporada davant el Nou Escorial

El matx ha estat molt igualat, però l'efectivitat dels visitants ha estat decisiva


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Olímpyc Floresta cau (2-5) contra el Nou Escorial en matx corresponent a la jornada 4 del grup 3 de la Tercera Divisió Nacional. El partit ha estat molt igualat i amb alternatives en el marcador. Primera derrota de l'Olímpyc i que encara el manté a la part alta de la classificació.

El Nou Escorial ha sabut aprofitar dues errades dels florestans i s'han posat 0 - 2 per davant abans de la mitja part.

La segona meitat ha estat molt descontrolada i on s'han concentrat la majoria dels gols, que han marcat la diferència a favor de l'equip de Sabadell. La reacció de l'Olimpyc ha estat bona escurçant distàncies però no molt més tard ha arribat el tercer dels sabadellencs. Els nois de Carlos Nicolás han reaccionat bé i han pogut posar-se 2 - 3 posant als sabadellencs contra les cordes.

Tot just després l'Olímpyc ha tingut un tres contra un en atac, per a poder igualar el partit, però l'han desaprofitat i per empitjorar la situació, a la següent ha arribat el dos a quatre, que ha sentenciat el partit. La resta de minuts han estat de tràmit i el Nou Escorial ha pogut fer el cinquè.

L'entrenador, Carlos Nicolás, admet que les errades puntuals han passat molta factura en el resultat final del matx. També ha dit que aquest és un dels partits més difícils de la temporada i que considera el Nou Escorial com el màxim favorit per a l'ascens a Segona B. Malgrat el resultat i el mal gust de boca per les diverses errades, s'ha mostrat content amb la imatge de l'equip i ha destacat que és molt meritori haver lluitat els quaranta minuts, afegint que aquest és la línia a seguir.






Carlos Nicolás

"Hem competit el partit prácticament els 40 minuts"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.