L'Olímpyc Floresta visita l'Olesa amb l'objectiu de guanyar i seguir a la part alta

Els florestans juguen aquest dissabte a dos quarts de set davant un Olesa que encara no ha guanyat


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla de l'Olímpyc Floresta / Font: Olímpyc Floresta

Imatge de la plantilla de l'Olímpyc Floresta / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta disputa la cinquena jornada del grup 3 de la Tercera Divisió aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la pista de l'Olesa. Els florestans tornen a la competició després de 15 dies amb l'objectiu de tornar a guanyar després de la darrera derrota davant el Pou Escorial. Els de Nico són quarts i juguen davant un rival que encara no ha puntuat.

Torna a competir després de 15 dies d'inactivitat. Aquesta és una de les dificultats que es pot trobar l'Olímpyc a Olesa, tot i que els locals sumen 21 dies sense jugar perquè a la darrera jornada van descansar. Els florestans han patit el toc de queda i només han pogut entrenar-se durant aquesta setmana 45 minuts de sessions d'entrenament.

Partint d'aquesta base, el tècnic, Nico, creu que "no té cap sentit jugar perquè no es poden preparar bé els partits". Tot i això, l'equip "competirà per sumar els tres punts en joc".

A priori i mirant la classificació, els florestans són favorits després de sumar 7 punts de 12 davant un rival que encara no sap el que és puntuar a la competició.




Carlos Nicolás

No podem preparar bé els partits perquè estem limitats pel toc de queda i el tancament de les instal·lacions a les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.