Àngel Ruiz: 'Lluitarem perquè es cobreixi la pista exterior i la piscina de Can Llobet'

El president de l'Olímpyc Floresta ha repassat l'actualitat del club a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

El president de l'0límpyc Floresta, Àngel Ruiz / Font: Cugat Mèdia

El president de l'0límpyc Floresta, Àngel Ruiz / Font: Cugat Mèdia

El president de l'Olímpyc Floresta, Àngel Ruiz, ha assenyalat, al programa 'Esport en Marxa, que l'objectiu a llarg termini és que hi hagi un replantejament a la ZEM de Can Llobet. Ruiz vol que la pista exterior es pugui cobrir juntament amb la piscina i d'aquesta manera potenciar els usos dels equipaments al barri. El màxim mandatari florestà també s'ha mostrat optimista de cara al retorn dels entrenaments que espera que puguin iniciar-se a partir de la setmana que ve.

ESCOLTA-HO

Més de 12 anys com a president i tot un referent a la Floresta i a la presidència de l'Olímpyc. Àngel Ruiz diu que encara té corda per estona i vol seguir treballant per a l'entitat amb un suport molt important dels seus companys i companyes de la junta directiva.

Sobre l'equipament, Ruiz diu que "necessita canvis importants pel pas dels anys". "La pista exterior si fos coberta donaria un salt important al club i també als usos del barri", segons Ruiz. L'actualitat esportiva ara mateix passa pel primer equip que competeix a Tercera Divisió. "L'equip està fent bona feina i esperem classificar-nos per a la fase d'ascens".

El club està integrat per una dotzena d'equips i entre ells el sènior femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.