L'Olímpyc Floresta assalta la segona posició amb un triomf de prestigi a Santpedor

Els florestans superen els del Bages per 1 a 3 i colideren el grup 3 de Tercera Divisió

Els florestans guanyen a domicili i són colíders. / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta guanya (1-3) a la pista del Santpedor i colidera el grup 3 de la Tercera Divisió. Els florestans han superat el fins ara segon classificat en un matx ple d'efectivitat i solidesa defensiva dels de Carlos Nicolás. L'Olímpyc rebrà la propera jornada el Rubí, rival directe de la part alta de la taula.

Els dos equips han sortit amb molt de respecte a la pista per evitar cometre errades. Un primer temps molt igualat i on no s'ha mogut el marcador.

A la represa, els florestans han pressionat més amunt i Victor Olivera ha establert el 0 a 1 al minut dos. Quatre minuts més tard, Anouar el Mardi ha establert l'empat al marcador.

Els florestans han continuat pressionant la sortida de pilota dels locals i Enric Pallé i Victor Olivera, bigolejador, han establert l'1 a 3 definitiu.

El Santpedor ha jugat de cinc, amb el porter-jugador, però els florestans han exhibit molta intensitat defensiva. El tècnic. Carlos Nicolás, lloa la feina de l'equip, sobretot a la segona meitat.

Quarta victòria consecutiva i sis jornades sense perdre a la competició.