L'Olímpyc Floresta no passa de l'empat en un matx força igualat contra el Rubí

Els florestans segueixen colíders gràcies a l'empat del Pou Escorial

Els florestans no guanyen contra el Rubí / Font: Olímpyc Floresta

L'Olímpyc Floresta empata (3-3) contra el Rubí en el partit corresponent a la dotzena jornada de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans han anat per davant en el marcador en diverses fases del matx i a pocs minuts del final amb (3-2) al lluminós, els visitants amb porter jugador han empatat. Els de Carlos Nicolás segueixen colíders gràcies a l'empat del Pou Escorial.

El partit ha començat amb l'Olímpyc avançant-se en el marcador gràcies a un gol anotat per Enric Pallé al minut 3. L'enfrontament ha seguit igualat però amb poc ritme i moltes interrupcions. Al minut 11, Redoan Drissi ha empatat el matx i amb aquest (1-1) el partit ha arribat al final de la primera meitat.

A la represa, el capità Miquel Verdaguer ha tornat a avançar els florestans en el minut 2 de la segona meitat. Novament l'avantatge ha durat poc, i un minut més tard Daniel Mota ha situat l'empat al lluminós. Al 28 de partit, Pau Ruiz ha marcat un gol per l'escaire que ha permès l'Olímpyc tornar a anar per damunt.

El tram final partit el Rubí ha fet servir el porter jugador i aprofitant la superioritat ha tornat a igualar el partit al minut 38 amb Redoan Drissi anotant el seu doblet particular després d'una gran jugada individual. Finalment, els dos equips s'han hagut de conformar amb un empat.

Malgrat aquest resultat, el Pou Escorial ha empatat a la pista de l'Olesa i els florestans segueixen colíders. Justament el proper rival de l'Olímpyc és el Pou Escorial en un partit que es disputa el pròxim dissabte a Sabadell.