Repòquer de Pau Ruiz a la festa golejadora de l'Olímpyc Floresta

Els florestans guanyen per 11-2 a l'Olesa, equip que els va empatar a la primera volta

L'Olímpyc Floresta guanya (11-2) l'Olesa en el partit corresponent a la jornada 14 del grup 3 de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala. Els florestans passen per sobre d'un rival amb qui a la primera volta van empatar a tres. Pau Ruiz ha estat el jugador més destacat de l'equip amb un repòquer. L'Olímpyc segueix segon a la classificació, en places de fases d'ascens.

A la primera meitat, el domini de la pilota ha estat dels olesans, però l'efectivitat de cara a porteria ha anat del costat dels locals. En el minut 5, Víctor Olivera ha obert la llauna i ha situat l'1 a 0 al lluminós després d'aprofitar un error de la defensa visitant.

Quatre minuts després han arribat tres gols pràcticament seguits per als florestans. Primer, Pau Ruiz, amb una gran jugada individual; després, Leo Tortosa i, finalment, un altre cop, Pau Ruiz, aquesta vegada de penal. En el minut 11 de partit, el marcador ja era de 4-0 al Pavelló Municipal de la Floresta.

A dos minuts del final de la primera part, els olesans han tingut una bona ocasió de gol, però el xut s'hi ha estavellat contra el pal. Abans de finalitzar els primers 20 minuts, Miquel Verdaguer ha anotat el cinquè gol per als florestans després d'una jugada col·laborativa, i, en els darrers segons, Pau Ruiz ha signat el seu hat-trick mitjançant un doble penal. El marcador al descans ha estat de 6-0.

A la represa, la dinàmica del partit ha canviat. Amb un marcador molt favorable per a l'Olímpyc Floresta, els locals han tingut més la pilota i han pogut materialitzar més oportunitats. Novament, Pau Ruiz, l'estrella de la tarda, ha anotat un gol després de regatejar al porter. A 10 minuts per finalitzar el matx, Aaron Ikechuwku i Enric Pallé s'han sumat a la festa golejadora.

En els instants finals del partit, Pau Ruiz ha marcat el seu darrer gol de l'enfrontament i que sumava el repòquer, abans de ser substituït i rebre les felicitacions dels companys. A l'últim minut, els olesans han marcat dos gols que trencaven la porteria a zero dels locals en aquest partit.

Abans de finalitzar el partit Daniel Martí ha anotat l'11è gol on ha deixat detalls de qualitat tant en el control com en la rematada. El partit ha acabat amb un marcador final d'11-2.

El tècnic dels florestans, Carlos Nicolás, ha admès que esperava que el partit "fos més difícil" després que els olesans empatessin a la pista del líder. A més, ha explicat que està "molt content per la intensitat i concentració dels seus jugadors".

La pròxima jornada, els florestans descansen i tornaran a la competició d'aquí a 15 dies, en la 16a jornada a la pista del Vacarisses, sisè classificat.

Carlos Nicolas

Hem començat el partit amb molta intensitat, amb la ràbia interna de la setmana passada, quan no ens va sortir res.