El Futbol Sala Sant Cugat supera al Riudellots i se situa en tercera posició

Els santcugatencs tornen a guanyar després de dos empats consecutius

Imatge d'arxiu / Foto: Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat ha vençut (4-2) al Riudellots en el partit corresponent a la cinquena jornada del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. Els santcugatencs han regnat durant la major part del duel i els visitants només han pogut maquillar el resultat amb dues dianes a les acaballes de l'enfrontament. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres tornen al camí de la victòria i se situen en tercera posició amb 11 punts.

Els locals han sortit com un coet i, en els primers minuts de joc, Aaron Guirao ha avançat a l'equip. La segona diana no s'ha fet esperar i també ha arribat abans del minut 10, gràcies a Pau Gutiérrez (2-0).

Abans d'arribar al descans, Ismael Castillo ha deixat el partit pràcticament sentenciat (3-0). Els santcugatencs han estat molt superiors en el primer temps i no han donat cap opció al conjunt visitant.

A la represa, Marc Massana ha ampliat la diferència (4-0). En aquest punt, els locals s'han relaxat i el Riudellots ho ha aprofitat per acostar-se al marcador amb dos gols (4-2). Tot i l'esforç, no han pogut sumar cap punt.

Aquesta victòria, permet als homes dirigits per Manel Muñoz situar-se com a tercers classificats. La jornada vinent visitaran la pista del Lloret, cinquè classificat.