L'Olímpyc Floresta empata davant el Pou Escorial i suma un punt de mèrit

Els santcugatencs han aconseguit el primer punt de la fase d'ascens contra el màxim aspirant a pujar de categoria

L'Olímpyc Floresta ha empatat (2-2) contra el Pou Escorial a la segona jornada del grup 2 de la fase d'ascens a Segona B. L'enfrontament ha estat molt igualat, però els florestans han errat oportunitats molt clares en el tram final de partit. Amb aquest resultat, davant el màxim aspirant a l'ascens, els homes dirigits per Carlos Nicolás han sumat el primer punt de la fase d'ascens de categoria.

El partit ha començat amb una pressió molt forta del Pou Escorial i ja al minut 2 s'ha avançat quan Raul Martin ha aprofitat un refús de la defensa (0-1). Els visitants, amb el marcador favorable, han seguit tenint el control i disposant d'ocasions clares, que han estat refusades pel porter Pol Pérez i pel capità Miquel Verdaguer.

En el minut 16, a pilota aturada, en un córner favorable als florestans, ha arribat l'empat després que els sabadellencs es fiquessin un gol en pròpia després de la centrada de Miquel Verdaguer (1-1). El matx, que estava sent més anivellat del que s'esperava, ha marxat al descans igualat a un gol (1-1).

A la represa, al cap de dos minuts, Aaron Ikechukwu ha aprofitat una jugada col·laborativa dels locals per avançar a l'equip (2-1). Tanmateix, pràcticament a la següent jugada, Teófilo Fernández ha empatat el partit (2-2). La igualtat ha seguit imperant en el matx, però en el tram final els dos conjunts han anat a l'atac i han gaudit d'ocasions molt clares, però cap dels dos ha aconseguit transformar-les.

Amb aquest empat, l'Olímpyc Floresta ha sumat el primer punt en aquesta segona fase de Tercera Divisió. A més, ho ha fet contra un Pou Escorial que a la lliga regular els va passar per sobre en els dos enfrontaments. La propera jornada, els de Carlos Nicolás visitaran la pista del Solsona.