L'Olímpyc Floresta perd a Solsona i continua sense guanyar a la fase d'ascens

Els florestans sempre han anat per sota en el marcador, però han mantingut opcions de puntuar fins els darrers segons

L'Olímpyc ha perdut a la pista del Solsona / Font: Olímpyc

L'Olímpyc Floresta ha perdut (5-4) a la pista del Solsona a la tercera jornada de la fase d'ascens a la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han anat sempre per sota en el marcador, tot i que han tingut opcions de puntuar fins als darrers instants. Els locals sumen quatre punts i els de Carlos Nicolás són cuers amb un sol punt al grup.

Partit de moltes alternances en el marcador i amb fins a nou gols. Aquest és el resum del matx entre el Solsona i l'Olímpyc Floresta.

Els locals s'han avançat ben aviat, al minut 2, a través de Nourddin El Morabiti. Cinc minuts més tard, Pau Ruiz de penal ha igualat el marcador. El matx s'ha igualat, però Samuel Fernándeha situat el 2 a 1, però la resposta florestana no s'ha fet esperar i Victor Olivera ha posat l'empat a 2.

Abans d'arribar al descans, el local Nourddin El Morabiti ha posat en avanatge el Solsona. Amb el 3 a 2 s'ha arribat al descanss.

A la represa, Guillem Munté ha empatat (3-3), però l'alegria visitant s'ha tallat dos minuts més tard amb diana local d'Antoni Marquez amb el 4 a 3.

Xavier Monrabal ha tornat a empatar a 4 per als florestans. Els locals han marcat el gol de la victòria a tres minuts per al final obra de Samuel Fernández.

Els florestans tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan visitaran la pista del segon classificat, la Laguna.