L'Olimpyc Floresta esgarrapa un punt als darrers instants davant el Santpedor

Els florestans han empatat a 3 davant el conjunt del Bages en un matx ple d'alternatives en el marcador

L'Olímpyc ha empatat amb el Santpedor / Foto: Olímpyc Floresta

L'Olimpyc Floresta ha empatat (3-3) contra el Santpedor en el partit corresponent a la cinquena jornada del grup 2 de la fase d'ascens a Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han començat millor el partit i s'han posat (2-0) a la mitja part. A la represa, l'equip visitant ha reaccionat i ha capgirat el marcador, però finalment els jugadors de Carlos Nicolàs han pogut assolir l'empat. El conjunt santcugatenc tornarà a jugar aquesta propera jornada a Can Llobet amb la visita del Linyola.

Amb el xiulet inicial, l'Olimpyc ha començat com un vendaval i al minut onze de partit amb dos gols gairebé consecutius de Daniel Martí i Pau Ruiz posaven distància en el marcador. El partit ha seguit controlat pels locals i no hi ha hagut més canvis en el marcador en els minuts restants de la primera meitat.

A la represa la dinàmica ha canviat completament. El Santpedor ha aprofitat les ocasions, ja que al minut vint-i-set ha escurçat distàncies i al trenta-tres ha fet el segon per a empatar el partit. Aprofitant la inèrcia, al trenta-vuit els visitants s'han avançat fent el (2-3), però quan faltava un minut, quan tot semblava perdut, gràcies al gol de Guillem Munte i a l'èpica, els florestans han aconseguit el gol de l'empat.

Els florestans sumen dos empats i tres derrotes en aquesta fase d'ascens i amb aquest resultat, l'Olimpyc es manté sisè i últim de la fase d'ascens, un punt per sota del Solsona.

Carlos Nicolás

Toca seguir millorant en les desconnexions que ens estan fent mal en la segona fase perquè excepte a Solsona, al descans, hem anat tots els partits per davant.