L'Olimpyc Floresta esgarrapa un punt als darrers instants davant el Santpedor

Els florestans han empatat a 3 davant el conjunt del Bages en un matx ple d'alternatives en el marcador

L'Olímpyc ha empatat amb el Santpedor / Foto: Olímpyc Floresta

Futbol Sala

Publicat el 17/abr/21 per Víctor Córdoba

L'Olimpyc Floresta ha empatat (3-3) contra el Santpedor en el partit corresponent a la cinquena jornada del grup 2 de la fase d'ascens a Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans han començat millor el partit i s'han posat (2-0) a la mitja part. A la represa, l'equip visitant ha reaccionat i ha capgirat el marcador, però finalment els jugadors de Carlos Nicolàs han pogut assolir l'empat. El conjunt santcugatenc tornarà a jugar aquesta propera jornada a Can Llobet amb la visita del Linyola.

Amb el xiulet inicial, l'Olimpyc ha començat com un vendaval i al minut onze de partit amb dos gols gairebé consecutius de Daniel Martí i Pau Ruiz posaven distància en el marcador. El partit ha seguit controlat pels locals i no hi ha hagut més canvis en el marcador en els minuts restants de la primera meitat.

A la represa la dinàmica ha canviat completament. El Santpedor ha aprofitat les ocasions, ja que al minut vint-i-set ha escurçat distàncies i al trenta-tres ha fet el segon per a empatar el partit. Aprofitant la inèrcia, al trenta-vuit els visitants s'han avançat fent el (2-3), però quan faltava un minut, quan tot semblava perdut, gràcies al gol de Guillem Munte i a l'èpica, els florestans han aconseguit el gol de l'empat.

Els florestans sumen dos empats i tres derrotes en aquesta fase d'ascens i amb aquest resultat, l'Olimpyc es manté sisè i últim de la fase d'ascens, un punt per sota del Solsona.

DECLARACIONS

Carlos Nicolás

Toca seguir millorant en les desconnexions que ens estan fent mal en la segona fase perquè excepte a Solsona, al descans, hem anat tots els partits per davant.