L'Olimpyc aconsegueix l'empat de penal a l'últim minut contra el Linyola

El partit, que ha acabat amb empat 5 a 5, ha tingut un final d'infart, ja que en els darrers minuts, els dos equips han marcat sis gols conjuntament

Guillem Munte celebrant un gol // Font: Plimpyc Floresta

L'Olimpyc Floresta aconsegueix un empat (5-5) contra el Linyola en el partit corresponent a la sisena jornada del grup 2 de la fase d'ascens a Segona Divisió B. A escassos cinc minuts per al final, el resultat encara era de (2-2), però el matx s'ha descontrolat i en aquest darrer tram de partit tots dos equips han marcat tres gols.

Després del xiulet inicial, poc s'intuïa l'espectacle golejador que ens han brindat els dos equips. Els primers a avançar-se han estat els visitants, però la reacció florestana ha estat molt bona i han aconseguit transformar el domini en xuts i en gols. D'aquesta manera, els locals han pogut capgirar el marcador posant l'1 a 2 abans del descans, amb els gols de Xavier Monrabal i Pau Ruiz als minuts 9 i 14 respectivament.

Al minut vuit de la segona part ha arribat l'empat a dos per part del Linyola, i els següents minuts a aquest gol han estat la calma abans de la tempesta. Al minut trenta-cinc, Daniel Freixa ha tornat a avançar l'Olimpyc i al trenta-sis, Pau Ruiz ha anotat el seu doblet particular i posava als florestans en una situació molt favorable a només quatre minuts pel final.

Després del (4-2) el Linyola, obrir i tancar d'ulls ha capgirat el marcador i s'ha posat (4-5) de forma espectacular. Dos gols al trenta-sis i un al trenta-nou situaven als visitants amb tot de cara per endur-se els tres punts d'una forma èpica, però un partit així no es pot donar per tancat fins al xiulet arbitral.

En una de les últimes jugades del partit el guió ha tornat a canviar quan el Linyola ha comès un penal que donava opció a l'Olimpyc a esgarrapar un punt que val or, i així ha estat. Enric Pallé ha transformat el penal i ha posat el (5-5) definitiu.

Amb aquest punt l'Olimpyc es manté cinquè amb tres punts, amb quatre menys que precisament el LInyola. Els florestans tornen a jugar d'aquí a dues setmanes quan visitaran al Pou Escorial el segon classificat i un ferm candidat a l'ascens.