El Futbol Sala Sant Cugat tenyeix de vermell-i-negre el derbi davant l'Olímpyc Floresta

Les santcugatenques s'imposen (9-3) davant les florestanes a la Primera Divisió

Imatge del derbi entre el Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta / Foto: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat ha derrotat (9-3) l'Olímpyc Floresta a la jornada 13 del grup 1 de Barcelona. Les vermell-i-negres han dominat el matx des de l'inici amb un 4 a 1 favorable al descans. Anna Domingo, amb cinc dianes, ha estat la jugadora més destacada del derbi. Les santcugatenques tanquen la primera volta a la part alta mentre que l'Olímpyc està un per damunt de la permanència. Les vermell-i-negres iniciaran la segona volta rebent el tercer classificat, l'Arenys de Munt. Les florestanes també jugaran a casa amb la visita del Sabadell B, rival directe a la lluita per la permanència.

Derbi vibrant el que es va viure aquest dissabte a la Guinardera. Dos equips amb objectius ben diferents que cercaven acabar la primera volta de campionat amb victòria. La superioritat local es va posar de manifest ben aviat amb un gol d'Anna Domingo al minut 1. Anna Domingo va tornar a repetir diana al minut 11 i al 19 i abans però, Maria Angeles Baena també es va citar amb el gol. Un 4 a 0 dolorós per a les florestanes que van reduir diferències a través de Monica Roses a les acaballes del primer temps.

A la represa, Maria Morera va posar el 4 a 2, però el Futbol Sala Sant Cugat no es va deixar sorprendre i l'omnipresent Anna Domingo, Mariona Vila i novament Anna Domingo, cinquè gol particular, deixaven el 7 a 2 al lluminós. Carla Navarro va fer el 7 a 3, però la resposta vermell-i-negra va arribar ràpidament amb dianes d'Alba Laguna i Ariadna del Pozo.

En finalitzar el partit, opinions des de la banqueta. La jugadora del Futbol Sala Sant Cugat, Chiqui Baena, ha ressaltat l'efectivitat de cara a porteria i la vessant golejadora de les seves jugadores.

Des de la vessant florestana, el tècnic, Oriol Julià, ha explicat que les tres baixes amb les quals han arribat al partit s'han notat. Tot i això, es mostra satisfet pel rendiment de l'equip.

El Futbol Sala Sant Cugat jugarà la segona volta lluitant per l'ascens amb un frec a frec amb l'Industrias Santa Coloma, l'únic equip que ha superat el conjunt vermell-i-negre. Les florestanes lluitaran per la permanència a la categoria.

Chiqui Baena

L'equi té molt gol i les hem esperat a mitja pista per tancar el seu contraatac.

Oriol Julià

Les baixes per aquest partits s'han notat al final del primer i del segon temps.