El Futbol Sala Sant Cugat tanca la lliga amb una golejada davant el Sant Julià de Ramis

Els vermell-i-negres han superat (6-1) els del Gironès en un partit sense trascendència

El Futbol Sala Sant Cugat ha derrotat (6-1) el Sant Julià de Ramis en el partit corresponent a la darrera jornada del grup 1 de la Divisió d'Honor catalana. Els vermell-i-negres, que han gaudit del control del matx de principi a fi, tanquen la temporada certificant la setena plaça a la classificació.

Ben aviat, el partit s'ha posat força de cara per a un Futbol Sala Sant Cugat que, als instants inicials del duel, ha aconseguit encetar la llauna a la sortida d'un córner (1-0). Minuts més tard, el mateix Raúl Prados, autor de la primera diana, ha estat l'encarregat de tornar a enviar la pilota al fons de la porteria visitant (2-0).

Abans d'arribar al descans, el conjunt entrenat per Albert Tejero, que ha sabut dur el partit al seu terreny, ha eixamplat la diferència gràcies al gol de Victor Baldrich (3-0). Per la seva banda, el Sant Julià ha apujat la intensitat i ha començat a tenir opcions d'escurçar la distància en el marcador. Tant és així que, instants abans del pas pels vestidors, ho han aconseguit per via de Genís Sánchez, que ha estat hàbil després de recuperar una pilota a camp contrari (3-1).

A la represa, tots dos conjunts, ja sense cap al·licient esportiu en joc, han abaixat la intensitat considerablement. Malgrat això, el Sant Julià ha gaudit de diverses ocasions de gol per assolir la remuntada, però els del Gironès s'han topat amb un exuberant Francesc de la Torre sota els tres pals.

Quan restaven cinc minuts pel final, el Futbol Sala Sant Cugat s'ha reactivat i ha sentenciat el matx amb els gols de Raúl Prados, Yassin Sahli i Marc Grané (6-1).

Amb tot, el conjunt santcugatenc tanca la competició segellant la setena plaça i ja comença a preparar la temporada vinent, que començarà el pròxim 1 de setembre amb Albert Tejero, un any més, com a director d'orquestra.