Partit decisiu per seguir aspirant a les posicions d'ascens

Futbol Sala

Publicat el 4/mai/07 per Bernat Gisbert

El Winterthur Sant Cugat juga a la pista del Trinitat Vella amb l'objectiu d'aconseguir la segona victòria consecutiva i seguir somiant amb l'ascens. Si guanyen serà una jornada propícia perquè els seus dos rivals, Sant Andreu de la Barca i Martorell'B', juguen entre ells.

Cal seguir guanyant. Després de la victòria contundent davant el Balaguer, l'equip santcugatenc ha de seguir sumant triomfs. Tot i que el joc de l'equip ara mateix no és per tirar cuets, a aquestes alçades el que compte són els resultats. Contra el cuer de la lliga, el Trinitat Vella, només val guanyar. Escoltem el jugador Marc Casas.

Marc Casas

Jo crec que ara mateix cap equip és fàcil...a veure si nosaltres cometíem algun error

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs ocupen la quarta plaça, a tres del segon i tercer classificat, el Martorell "B" i el Sant Andreu de la Barca. Marc Casas explica com veu les possibilitats d'ascendre de categoria.

Marc Casas

Està una mica difícil...hem d'esperar una altra punxada del Martorell, a més.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Trinitat Vella afronta el partit davant el Winterthur amb una targeta de presentació no gaire bona. És l'equip més golejat de la categoria amb 143 gols en contra i només 110 a favor.

El matx es disputarà el dissabte a dos quarts de sis de la tarda a Trinitat Vella. El conjunt santcugatenc tindrà també la mirada posada en el partit Sant Andreu de la Barca - Martorell "B" que també es jugarà dissabte a la tarda.