El Futbol Sala Sant Cugat es reforça per mirar la part alta de la taula

Els vermell-i-negres inicien la pretemporada el 29 d'agost


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat ha patit un canvi total a la plantilla / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat ha patit un canvi total a la plantilla / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat es reforça per mirar la part alta de la Divisió d'Honor Catalana. El tècnic, Albert Tejero, compleix la segona temporada al capdavant de l'equip. Els vermell-i-negres han incorporat set jugadors, Eric Ripol i Lluc Moya del FS Pallejà, Víctor Martín de l' AE Montornès Futbol Sala, David Jimenez del FS Parets, Raúl Muñoz provinent del FS Barri Can Calet, Guillen Armengol del FS Castellbisbal i Martí Pons que torna a les pistes després dos anys sense jugar. Per contra, l'equip ha patit sis baixes amb Josep Puig, Raul Prados, Bernat González, Alejandro Marcos, Miquel Redon i Roger Dolor.

La renovació de l'equip era prioritària per intentar aconseguir l'objectiu de quedar a la part alta de la classificació, després de situar-se la temporada passada a la setena posició, on un any més Albert Tejero dirigirà l'equip per segona temporada.

La data marcada per iniciar els primers entrenaments de pretemporada és el 29 d'agost i l'inici de la lliga serà el primer cap de setmana d'octubre, però, de moment, sense calendari definit.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.