El Futbol Sala Sant Cugat posa en marxa una nova temporada

El club compta amb 19 equips i 230 jugadors i jugadores per aquest curs


  • Comparteix:

Presentació Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Fsant cugat

Presentació Futbol Sala Sant Cugat / Foto: Fsant cugat

Els 19 equips del Futbol Sala Sant Cugat s'han presentat aquest dissabte al pavelló de la Guinardera davant la seva afició. La gran novetat d'enguany és l'ascens del primer equip femení a la màxima categoria catalana, la Divisió d'Honor, per primera vegada a la seva història. L'acte ha estat presidit pel regidor d'Esports, Francesc Carol, i Jordi Palau, president del Futbol Sala Sant Cugat.

En els parlaments el president del club, Jordi Palau, ha reivindicat la necessitat d'un nou espai social que fa temps que estan esperant per poder agrupar a tota aquella gent i famílies del club. Palau ha explicat el perquè de la importància d'aquest espai "el pavelló està apartat del municipi i es fa complicat poder crear vincles i sinergies amb les famílies perquè deixen els nens una hora abans del partit i marxen, per això és tan important tenir aquest espai social".

El regidor d'esports, Francesc Carol, ha explicat que estan treballant en el projecte de la reforma de l'altell per poder crear aquest nou espai social i que esperen acabar-ho tan aviat com sigui possible "un dels projectes que tenim en marxa i estem treballant és la reforma interna de l'altell que servirà per a la pràctica indoor d'esports molt concrets, una sala polivalent per les entitats i un despatx per al futbol sala. D'aquesta manera s'aprofitaria un espai que fins ara és mort".

Diferents regidors també han estat presents a l'acte, Josep Maria Vallès i Albert Salarich, regidors de Junts per Sant Cugat, Aldro Ciprián, regidor de Ciutadans, i Álvaro Benejam i Alfredo Bergua, representants del Partit Popular de Sant Cugat. Jordi Palau els ha obsequiat amb una samarreta del club.

Per tancar l'acte tots els equips que formen l'entitat s'han fet l'habitual fotografia de grup de la temporada 2022-2023 i el president ha expressat la il·lusió i les ganes de tenir una temporada repleta d'èxits.








Presi Futsal Sant Cu

El pavelló està apartat del municipi i es fa complicat poder crear vincles i sinergies amb les famílies perquè deixen els seus nens una hora abans del partit i marxen, per això és tan important aquest espai social.

Regidor d’esports-Fr

Un dels projectes que tenim en marxa i estem treballant és la reforma interna de l'altell que servirà per a la pràctica indoor d'esports molt concrets, una sala polivalent per les entitats i un despatx per al futbol sala. D'aquesta manera s'aprofitaria un espai que fins ara és mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.