El Futbol Sala Sant Cugat suma un punt de prestigi en l'estrena històrica a Divisió d'Honor

Les santcugatenques han empatat (3-3) davant un dels rivals amb més experiència de la categoria

El Futbol Sala Sant Cugat arrenca una temporada històrica / Foto: FS Sant Cugat

El primer equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha aconseguit un punt de molt prestigi després d'empatar (3-3) davant el Màgic Sants en el duel corresponent a la primera jornada de la Divisió d'Honor, màxima categorial del futbol sala català. Les noies de Manel Muñoz, que la temporada passada van assolir l'ascens de categoria, arrenquen la temporada amb bon peu tot i enfrontar-se a un dels equips amb més experiència i més destacats de la lliga.

Amb el xiulet inicial, tots dos conjunts han intentat portar la iniciativa ofensiva. El matx ha estat molt igualat i, durant els primers compassos del partit, el protagonisme ha estat per a les santcugatenques, però amb el pas dels minuts, el conjunt santsenc s'ha refet tot avançant-se en el marcador a les acaballes del primer període (0-1).

A la represa, el Màgic Sants ha premut l'accelerador i ha ampliat la diferència als instants inicials (0-2), però les santcugatenques, que en cap moment han abaixat els braços, s'han refet i, minuts més tard, han aconseguit situar l'empat en el marcador gràcies a les dianes de Laura Botifoll i d'Alba Laguna (2-2).

Malgrat això, les santsenques van tornar a avançar-se (2-3) i, ja en els minuts finals, les de Manel Muñoz van aconseguir empatar gràcies al gol d'Alba Laguna, que feia justícia i que servia per estrenar la competició puntuant.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Manel Muñoz, ha destacat l'esforç de les jugadores en el debut a la nova categoria i s'ha mostrat optimista de cara al que resta de temporada, afirmant que serà "una competició molt competida".

La setmana vinent, el Futbol Sala Sant Cugat visitaran la pista de l'Estel Vallseca, que ha iniciat la lliga amb derrota per 4 gols a 1 davant el Morell.