L'Olímpyc Floresta empata un partit que tenia pràcticament guanyat davant el Mataró

Els florestans han igualat (4-4) davant el conjunt mataroní

Imatge del partit entre l'Olímpyc i el Mataró / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha empatat (4-4) davant el Mataró a la jornada 4 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els florestans han tingut un avantatge (4-2) que no han pogut mantenir en el tram final del matx. El conjunt de Joan Pinilla segueix invicte i ocupa la tercera plaça. L'Olímpyc visita la pista del Montsant, líder del grup, la propera jornada de lliga.

Partit disputat i amb molta tensió el que s'ha viscut al pavelló de Can Llobet. Els visitants s'han avançat al minut tres amb gol de Ferran Serra. La reacció florestana ha arribat dos minuts més tard amb l'empat de Marc Cerqueira. Novament, els del Maresme han posat (1-2), però Pau Ruiz ha empatat. Amb aquesta igualtat s'ha arribat al descans.

A la represa, canvi de papers. Xavier Monrabal ha avançat els florestans i Marc Cerqueira, completant del doblet, ha posat el 4 a 2. Jordi Peralta o Cristian Villarin han igualat a falta de tres minuts per acabar el partit. L'Olímpyc ha tingut una darrera ocasió que s'ha topat amb el pal.