L'Olímpyc Floresta encaixa la primera derrota de la temporada a la pista del líder invicte, el Montsant

Els florestans perden (5-4) davant un rival que es mosta efectiu de cara a porteria

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

L'Olímpyc Floresta ha encaixat la primera derrota del curs al grup 1 de la Tercera Divisió i ho ha fet a la pista del líder invicte, el Montsant, per un ajustat (5-4). Els florestants s'han avançat per dues vegades al marcador, però els locals han capgirat el resultat en el tram final. Els de Joan Pinilla ocupen la cinquena plaça amb vuit punts i la propera jornada rebran el Rubí, penúltim classificat.

El matx va començar malament per als florestans quan al minut 8 rebien el primer gol. La reacció florestana no es va fer esperar i Marc Cerqueira i Aaron Ajoku capgiraven el marcador (1-2) a les acaballes del primer temps. Amb aquest marcador s'arribava a la mitja part.

A la represa, el local Ricardo Cuenca empatava per al Montsant. L'Olímpyc va tornar a posar-se per davant en el matx al minut 27 amb gol de Marc Cerqueira, però els barcelonins van tornar a empatar pocs segons després. Finalment, Mustapha Chraibi va marcar el gol del triomf per al Montsant.