Victòria sense contemplacions del Futbol Sala Sant Cugat femení davant el Montcada

Les santcugatenques s'han endut el matx (8-0) amb una gran efectivitat i joc coral

Imatge de la sacada inicial del Sant Cugat-Montcada / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha golejat (8-0) sense contemplacions el Montcada a la jornada 12 de la Divisió d'Honor. Un triomf edificat amb la intensitat, amb domini de pilota, un alt ritme i una gran pressió a dalt que no ha deixat opció a les de Montcada. Victòria important de les santcugatenques per continuar reafirmant les bones sensacions dels últims partits i allunyar-se de les posicions de descens. Molt bon partit en línies defensives i efectives en atac, amb un repòquer d'Anna Domingo. Les vermell-i-negres visitaran la propera jornada la pista del Castelldefels.

En els primers compassos de partit el Sant Cugat ha desaprofitat dues ocasions molt clares, una d'elles d'estratègia i l'altre en una recuperació, però ja s'olorava que el gol era a prop d'arribar. En una grandíssima acció col·lectiva des de porteria ha arribat el primer (1-0). Les de Manel Muñoz han continuat amb el domini de pilota i ha continuat generant ocasions clares de gol. En una acció d'estratègia ha arribat el segon amb una gran finta d'Anna Domingo que ha deixat asseguda a la defensa i amb el peu esquerre ha afusellat la porteria rival (2-0).

Les visitants només arribaven amb contraatacs accions de banda i córner, però sense excessiu perill. El ritme ha baixat a partir dels deu minuts, les vermell-i-negres han continuat tenint el domini del partit i el control del joc. Les de David Muñoz han continuat generen perill a través d'accions d'estratègia i joc col·lectiu. El tercer gol ha arribat després de dues parets magistrals i Anna Domingo ha enviat la pilota per sota les cames de la portera rival (3-0). Amb aquest marcador i amb grans sensacions han finalitzat els vint primers minuts.

Al primer minut de la represa, en un córner ha arribat el gol d'Alba Laguna des de fora l'àrea amb un colpeig sec al pal llarg de la portera (4-0). Amb aquest gol el Sant Cugat ha deixat sentenciat el partit i la segona part no ha tingut gaire més història. Les vermell-i-negres s'han limitat a aguantar la distància en el marcador i mantenir el control de pilota i el ritme del matx. En una recuperació de pilota de Laura Botifollarmada al mig del camp ha comandat el contraatac i ha fet la passada de la mort perquè Domingo remates a plaer al fons de la xarxa (5-0). El sisè gol ha vingut de la mateixa forma, aquesta vegada recuperació alta d'Alba i passada de la mort cap a Chiqui que ha fet més gran la distància en el marcador (6-0). Amb una falta a la frontal de l'àrea, Clàudia Expósito, ha fet pujar el setè gol al marcador (7-0). El vuitè gol ha arribat amb una acció coral de l'equip i l'ha transformat Anna Domingo amb el seu particular repòker de gols (8-0).

L'entrenador del Sant Cugat, Manel Muñoz, ha destacat la importància de guanyar partits davant rivals directes. "El partit era important per nosaltres, perquè quan ve un equip per sota a la classificació, en aquests moments que busquem la permanència, era important treure els tres punts. Les noies han sortit capficades al partit, han estat molt bé defensivament i el més rellevant era mantenir la porteria a zero".

El matx ha acabat (8-0) amb una gran victòria coral de tot l'equip.

Manel Muñoz

El partit era important per nosaltres, perquè quan ve un equip per sota a la classificació, en aquests moments que busquem la permanència, era important treure els tres punts. Les noies han sortit capficades al partit, han estat molt bé defensivament i el més rellevant era mantenir la porteria a zero.