Gran remuntada de l'Olympic Floresta davant el Sant Joan de Vilassar

Els florestants han aconseguit remuntar dos gols de diferència i s'han endut la victòria (4-2)

Imatge del matx Olímpic Floresta davant el Vilassar / Foto: Cèlia Cidad

L'Olímpyc Floresta ha guanyat (4-2) davant el Sant Joan de Vilassar amb quatre gols a la segona meitat que han servit per endur-se un matx que semblava perdut al descans a la jornada 15 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els locals han aconseguit remuntar un partit clau amb quatre gols i amb aquesta victòria aconsegueixen avançar el Sant Joan de Vilassar a la classificació. La victòria s'ha edificat amb una gran segona part de l'equip local amb quatre gols i el Vilassar no ha tingut resposta. Ara mateix, el conjunt de Joan Pinilla té 25 punts i ocupa la cinquena plaça del grup i la jornada vinent reben el Futbol Sala Farmàcia Catalunya Castellar.

Els florestans no han arrencat el matx de la millor manera i el Vilassar ho ha aprofitat en un minut, el primer al minut catorze de la primera part de la mà d'André Da Silva i el segon gol ha arribat en una bona acció col·lectiva dels visitants que ha finalitzat Ferran Cárceles (0-2) al minut quinze.

La resposta local ha arribat a la represa. Un Olímpyc Floresta que ha sortit molt més endollat i amb ganes de reivindicar-se després d'una mala primera part. Els de Joan Pinilla han sortit amb tot i al cap de dos minuts de la segona meitat ha arribat el primer gol de la mà de Guillem Munte i l'equip local ha començat a creure en la remuntada (1-2). Cinc minuts més tard, Victor Olivera ha empatat el matx (2-2) i ell mateix ha fet el gol que confirmava la remuntada al minut trenta-cinc i el seu particular hat-trick (3-2). El quart i definitiu gol que ha donat la tranquil·litat al conjunt local l'ha materialitzat Marc Cerqueira (4-2).

El marcador final ha estat de (4-2) en un partit força igualat que s'han emportat els florestants amb una grandíssima segona meitat.

El jugador de l'Olímpyc Floresta, Guillem Munte, ha destacat la gran segona meitat de l'equip: "Al descans teníem clar que era un partit que es podia remuntar, seguin amb la mateixa idea del principi. Vam sortir més endollats a la segona part i aquesta va ser la clau".

Guillem Munte

Al descans teníem clar que era un partit que es podia remuntar, seguin amb la mateixa idea del principi. Vam sortir més endollats a la segona part i aquesta va ser la clau.