Gran remuntada de l'Olympic Floresta davant el Sant Joan de Vilassar

Els florestants han aconseguit remuntar dos gols de diferència i s'han endut la victòria (4-2)

Imatge del matx Olímpic Floresta davant el Vilassar / Foto: Cèlia Cidad

Futbol Sala

Publicat el 5/feb/23 per Marc Morales

L'Olímpyc Floresta ha guanyat (4-2) davant el Sant Joan de Vilassar amb quatre gols a la segona meitat que han servit per endur-se un matx que semblava perdut al descans a la jornada 15 del grup 1 de la Tercera Divisió. Els locals han aconseguit remuntar un partit clau amb quatre gols i amb aquesta victòria aconsegueixen avançar el Sant Joan de Vilassar a la classificació. La victòria s'ha edificat amb una gran segona part de l'equip local amb quatre gols i el Vilassar no ha tingut resposta. Ara mateix, el conjunt de Joan Pinilla té 25 punts i ocupa la cinquena plaça del grup i la jornada vinent reben el Futbol Sala Farmàcia Catalunya Castellar.

Els florestans no han arrencat el matx de la millor manera i el Vilassar ho ha aprofitat en un minut, el primer al minut catorze de la primera part de la mà d'André Da Silva i el segon gol ha arribat en una bona acció col·lectiva dels visitants que ha finalitzat Ferran Cárceles (0-2) al minut quinze.

La resposta local ha arribat a la represa. Un Olímpyc Floresta que ha sortit molt més endollat i amb ganes de reivindicar-se després d'una mala primera part. Els de Joan Pinilla han sortit amb tot i al cap de dos minuts de la segona meitat ha arribat el primer gol de la mà de Guillem Munte i l'equip local ha començat a creure en la remuntada (1-2). Cinc minuts més tard, Victor Olivera ha empatat el matx (2-2) i ell mateix ha fet el gol que confirmava la remuntada al minut trenta-cinc i el seu particular hat-trick (3-2). El quart i definitiu gol que ha donat la tranquil·litat al conjunt local l'ha materialitzat Marc Cerqueira (4-2).

El marcador final ha estat de (4-2) en un partit força igualat que s'han emportat els florestants amb una grandíssima segona meitat.

El jugador de l'Olímpyc Floresta, Guillem Munte, ha destacat la gran segona meitat de l'equip: "Al descans teníem clar que era un partit que es podia remuntar, seguin amb la mateixa idea del principi. Vam sortir més endollats a la segona part i aquesta va ser la clau".

DECLARACIONS

Guillem Munte

Al descans teníem clar que era un partit que es podia remuntar, seguin amb la mateixa idea del principi. Vam sortir més endollats a la segona part i aquesta va ser la clau.