El Futbol Sala Sant Cugat femení supera a un rival directe en un duel apassionant

Les santcugatenques guanyen a l'Estel Vallseca (7-5) amb patiment i s'allunyen de la zona baixa de la classificació


  • Comparteix:

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha vençut a l'Estel Vallseca (7-5) en un enfrontament clau per la lluita per la salvació a la jornada 15 de la Divisió d'Honor. Ha estat un triomf treballat, suat i patit, on les vermell-i-negres han vist com les visitants els hi remuntaven fins a dues vegades un avantatge de dos gols. Tot i això, el conjunt dirigit per Manel Muñoz ha sabut reposar-se, donar un cop a la taula definitiu i allunyar-se de les places complicades de la taula.

El començament de l'enfrontament ha agafat per a molts dels assistents, ja que l'Estel Vallseca ha competit des del primer instant amb portera-jugadora. Això, li ha permès al conjunt visitant tenir cert domini i una major possessió de la pilota. Malgrat la superioritat en atac, han estat les santcugatenques les primeres a colpejar, gràcies al gol de Chiki (1-0). A més, les noies dirigides per Manel Muñoz, han sabut aprofitar la falta de portera rival per ampliar encara més l'avantatge amb la diana d'Alba Laguna (2-0).

Tot i la desigualtat en el marcador, els dos equips han gaudit d'oportunitats per anotar. L'Estel Vallseca no ha abaixat els braços i ha aconseguit igualar el duel amb un minut de joc i aprofitant un eficaç contraatac a les acaballes del primer temps (2-2).

En el segon temps, les locals han sortit amb l'actitud i l'encert necessari per situar-se de nou per davant (3-2). Han gaudit d'oportunitats i finalment, amb un joc bastant directe, s'han col·locat un altre cop amb dos gols d'avantatge gràcies a Laura Botifoll (4-2). Les visitants, lluny de resignar-se, han despertat i han protagonitzat una remuntada fugaç, anotant tres gols en dos minuts, davant la incredulitat i la sorpresa del Futbol Sala Sant Cugat, que no ha sabut com contenir les combinacions de l'equip vestit de groc i negre (4-5).

Després d'un urgent temps mort, les santcugatenques han capgirat la situació per mitjà de Laura Botifoll i el penal d'Anna Domingo (6-5). Per arrodonir l'actuació i sellar l'enfrontament de manera definitiva, Alba Laguna ha marcat des de camp propi (7-5).

Aquest triomf permet al Futbol Sala Sant Cugat situar-se amb 20 punts, quatre més que el seu perseguidor immediat, l'Estel Vallseca. La jornada vinent visitarà la pista del líder, el CET10, invicte a la competició.



Manel Muñoz

Em preocupa més que elles ens hagin remuntat dos cops, jo crec que no hem sabut fer el balanç defensiu que tocava amb la superioritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.