El Futbol Sala Sant Cugat femení supera a un rival directe en un duel apassionant

Les santcugatenques guanyen a l'Estel Vallseca (7-5) amb patiment i s'allunyen de la zona baixa de la classificació

Futbol Sala

Publicat el 12/feb/23 per Arnau Martínez

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha vençut a l'Estel Vallseca (7-5) en un enfrontament clau per la lluita per la salvació a la jornada 15 de la Divisió d'Honor. Ha estat un triomf treballat, suat i patit, on les vermell-i-negres han vist com les visitants els hi remuntaven fins a dues vegades un avantatge de dos gols. Tot i això, el conjunt dirigit per Manel Muñoz ha sabut reposar-se, donar un cop a la taula definitiu i allunyar-se de les places complicades de la taula.

El començament de l'enfrontament ha agafat per a molts dels assistents, ja que l'Estel Vallseca ha competit des del primer instant amb portera-jugadora. Això, li ha permès al conjunt visitant tenir cert domini i una major possessió de la pilota. Malgrat la superioritat en atac, han estat les santcugatenques les primeres a colpejar, gràcies al gol de Chiki (1-0). A més, les noies dirigides per Manel Muñoz, han sabut aprofitar la falta de portera rival per ampliar encara més l'avantatge amb la diana d'Alba Laguna (2-0).

Tot i la desigualtat en el marcador, els dos equips han gaudit d'oportunitats per anotar. L'Estel Vallseca no ha abaixat els braços i ha aconseguit igualar el duel amb un minut de joc i aprofitant un eficaç contraatac a les acaballes del primer temps (2-2).

En el segon temps, les locals han sortit amb l'actitud i l'encert necessari per situar-se de nou per davant (3-2). Han gaudit d'oportunitats i finalment, amb un joc bastant directe, s'han col·locat un altre cop amb dos gols d'avantatge gràcies a Laura Botifoll (4-2). Les visitants, lluny de resignar-se, han despertat i han protagonitzat una remuntada fugaç, anotant tres gols en dos minuts, davant la incredulitat i la sorpresa del Futbol Sala Sant Cugat, que no ha sabut com contenir les combinacions de l'equip vestit de groc i negre (4-5).

Després d'un urgent temps mort, les santcugatenques han capgirat la situació per mitjà de Laura Botifoll i el penal d'Anna Domingo (6-5). Per arrodonir l'actuació i sellar l'enfrontament de manera definitiva, Alba Laguna ha marcat des de camp propi (7-5).

Aquest triomf permet al Futbol Sala Sant Cugat situar-se amb 20 punts, quatre més que el seu perseguidor immediat, l'Estel Vallseca. La jornada vinent visitarà la pista del líder, el CET10, invicte a la competició.



DECLARACIONS

Manel Muñoz

Em preocupa més que elles ens hagin remuntat dos cops, jo crec que no hem sabut fer el balanç defensiu que tocava amb la superioritat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio