Derrota del Futbol Sala Sant Cugat davant el Santa Coloma

Els vermell-i-negres encaixen la novena derrota de la temporada davant el tercer classificat del grup (3-5)

Imatge de la derrota del SantCu vs Santa Coloma / Foto: Cugat Mèdia

El Futbol Sala Sant Cugat ha caigut derrotat (3-5) davant el Ràpid Santa Coloma en el partit corresponent a la quinzena jornada del grup 1 de la Divisió d'Honor catalana. Els vermell-i-negres, han tingut dos dobles-penals errats que haguessin pogut canviar el signe del partit, però no ha estat possible davant de dues aturades del porter rival. El matx ha estat molt igualat, i el Sant Cugat ha donat la cara en tot moment davant un conjunt que és tercer a la classificació amb un gran Jordi Magrià autor dels tres gols del SantCu. Els vermell-i-negres es mantenen desens a la part baixa de la classificació amb 14 punts i el conjunt d'Albert Tejero visitarà la jornada vinent la pista del Girona.

Els vermell-i-negres no han arrencat el matx de la millor manera amb la defensa a mitja pista i amb menys intensitat que el Santa Coloma. El conjunt visitant ho ha aprofitat en el primer tram de matx amb dues ocasions clares, la primera que ha tret sota la línia de gol Marcos Marques i a la següent jugada, en una perduda en sortida de pilota ha provocat un contraatac i ha arribat el primer del partit (0-1) de la mà Marc Díaz. Minuts més tard, el SantCu ha reaccionat amb una defensa més sòlida i avançada, d’aquesta manera ha pogut generar més ocasions de perill, sobretot a pilota aturada. En una gran sortida de pilota i una gran combinació que ha definit Jordi Magrià amb l’exterior del peu dret per afusellar la porteria rival (1-1).

Quan millor estava el SantCu, gràcies a l'empat, han arribat tres gols del Santa Coloma en qüestió de quatre minuts, el segon gol en una triangulació que ha finalitzat Raul Garcia (1-2) i el tercer en una acció per la banda esquerra amb passada de la morta que ha rematat Raul Garcia (1-3), el quart ha arribat en una gran acció dels visitants en sortida de pilota que ha finalitzat Albert Martí (1-4). A falta un minut i escaig per arribar al descans, i amb tots dos conjunts amb cinc faltes, ha arribat un doble-penal a favor del SantCu que ha aturat el porter rival. A la jugada posterior, en una acció enrevessada i mal defensada pels visitants, ha arribat el gol de Jordi Magrià. Amb el (2-4) han finalitzat els primers vint minuts de matx.

A la represa, els vermell-i-negres, ho han continuat intentant i no li han perdut la cara en cap moment al partit, però sense cap ocasió clara en els primers deu minuts. El SantCu ho ha seguit intentant i ha obtingut el premi del gol de la mà de Jordi Magrià que fat el seu particular hat-trick en un xut creuat des de fora de l'àrea (3-4). El partit ha continuat igualat, però en una acció aïllada en una mala sortida del porter del Sant Cugat, ha arribat el cinquè gol dels visitants de la mà de Raul Garcia (3-5). El Sant Cugat ha tornat a disposar d'un doble penal per igualar un altre cop el partit, però Lluch Moya ha errat el llançament.

En els últims tres minuts el conjunt d'Alberto Tejero ha jugat amb porter-jugador, però no hi ha hagut manera de marcar un gol. Els visitants han defensat molt bé i han defensat molta estona amb la pilota. El partit ha acabat amb el definitiu (3-5), en un matx molt igualat en què el Sant Cugat ha donat la cara en tot moment.

L'entrenador del futbol sala Sant Cugat, Albert Tejero, ha destacat que la segona part és la línia a seguir: "La línia a seguir, la intensitat i el treball és aquest. El que hem de fer és continuar i no abaixar el cap. Hem de continuar igual i la línia a seguir és el que hem fet a la segona meitat i part de la primera".