El Futbol Sala Sant Cugat femení s'endú la victòria en el darrer minut de partit

Claudia Expósito, amb dos dels tres gols, permet a les santcugatenques batre a un rival directe de la classificació

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha guanyat (3-2) al Futsal Seròs en un partit molt important per pujar posicions a la classificació corresponent a la jornada 17 de la Divisió d'Honor. El matx ha estat força igualat i s'ha resolt a favor de les santcugatenques en el darrer minut amb la portera-jugadora que ha servit per crear superioritat numèrica en atac. Les dues dianes de Claudia Expósito, en els darrers 5 minuts del matx, han permès a les vermell-i-negres sumar la setena victòria de la temporada. La pròxima jornada, el Futbol Sala Sant Cugat visitarà la pista del Vallirana, quart classificat.

El partit ha començat amb les lleidatanes marcant la directa i disposant de les ocasions més clares del partit. La portera santcugatenca, Nerea Vilalta, ha estat tot un mur defensiu i ha refusat en diverses ocasions els mà a mà que havien disposat les visitants. Tot i això, les de Manel Muñoz han aprofitat els espais per córrer i mirar de sorprendre a les rivals buscant obrir la llauna amb pilotes en llarg.

En el minut 8, ha arribat la jugada polèmica del partit, quan la defensa vermell-i-negre ha aconseguit treure una pilota sota pals, que després de botar a la línia ha sortit fora. L'àrbitre no ha concedit el gol per a les visitants i s'ha mantingut l'empat a zero en el lluminós. L'empenta rival no ha afluixat i tot seguit de disposar d'algunes ocasions, la capitana lleidatana, Ester Pau, ha batut a Nerea Vilalta amb una sotana i ha avançat a les visitants.

Quan el partit semblava que anava a marxar al descans amb victòria mínima per al Seròs, la implementació de la portera-jugadora i la pressió a camp contrari ha donat el seu fruit. Quan faltaven 20 segons, Alba Laguna ha empatat el matx amb assistència de Laura Botifoll, deixant l'empat (1-1) a la mitja part.

A la represa, Manel Muñoz ha seguit amb el plantejament d'utilitzar 5 jugadores de pista. Les visitants, tancades al darrere, només feien que treure la pilota en llarg. El Futbol Sala Sant Cugat gaudia de les accions amb més perill del partit, i no ha estat fins al minut 34, quan Claudia Expósito, amb la samarreta de portera-jugadora, ha avançat a les locals després d'aprofitar un refús de la defensa lleidatana.

Un minut més tard, el conjunt visitant ha igualat el partit, quan Alexandra Luque ha rematat a plaer amb la porteria buida. El Sant Cugat no s'ha fet enrere i ja en el darrer minut de partit, un altre cop Claudia Expósito vestint-se d'heroïna ha donat la setena victòria per a les vermell-i-negres situant un (3-2) final al marcador.

L'entrenador, Manel Muñoz, ha destacat la importància del cinc contra quatre en aquest partit. "Com la plantilla és curta, hem estat treballant aquesta seguretat numèrica i ens ha sortit bé", ha explicat el tècnic. A més, ha assenyalat la "manca d'encert i la fallada en la darrera passada", no obstant, Manel Muñoz ha marxat prou satisfet amb el treball i imatge de les jugadores.

Amb aquesta victòria, les santcugatenques s'allunyen de les posicions de descens i permeten, momentàniament, escalar posicions.