Golejada del Futbol Sala Sant Cugat masculí en un festival ofensiu

Els santcugatencs han golejat (11-0) el Vilamajor, últim classificat del grup

Imatge d'una falta del partit Sant Cugat vs Vilamajor / Foto: Cugat Mèdia

L'equip masculí del Futbol Sala Sant Cugat ha golejat (11-0) el Vilamajor a la jornada 19 del grup 1 de la Divisió d'Honor catalana. Un triomf en què els santcugatencs han sentenciat en els primers deu minuts i un partit que només ha tingut un color, el vermell-i-negre. Molta intensitat, domini de pilota, un alt ritme i una gran pressió a dalt han edificat la victòria que no ha deixat opció al conjunt del Vallès Oriental. Els d'Albert Tejero ocupen la novena plaça amb 23 punts i sumen tres victòries consecutives. La pròxima jornada, d'aquí a quinze dies, rebran a l'Escorial a la Guinardera, setè classificat.

En els primers compassos de partit ja s’ha notat la gran diferència que hi ha entre els dos equips. El primer minut ja ha avisat el SantCu amb xut creuat que ha sortit fregant el pal. Un minut després ha arribat el primer gol en un refús del porter i a boca de canó ha arribat el primer d'Alex Quilez (1-0). El segon gol ha arribat de la mà de Yassin Sahli amb un xut sec des de fora l’àrea que ha entrat per l’escaire (2-0). Un minut després ha vingut el tercer en una gran triangulació ofensiva a tres bandes que ha definit Jordi Magriàen un xut creuat (3-0).

Les ocasions no paraven d’arribar davant l’allau ofensiu del Sant Cugat, durant tota la primera part ha sigut un atac i gol constant sense cap opció del rival. El quart gol ha arribat en jugada d’estratègia amb un córner que ha definit Adrià Ramírez (4-0). El cinquè gol ha arribat també en una jugada d'estratègia al segon pal que ha definit Alex Quilez (5-0). El sisè ha arribat en una recuperació de pilota a càrrec de Lluc Moya (6-0).

Els santcugatencs han tingut l’opció d’ampliar encara més la diferència amb un doble penal, però Jordi Magrià ha enviat la pilota al pal. Amb el (6-0) s’ha arribat al final dels primers vint minuts.

A la represa ha continuat el monòleg santcugatenc amb clares ocasions, però sense tanta efectivitat com en la primera part. La segona part no ha tingut gaire història, el ritme i la intensitat ha baixat notablement. En qüestió de dos minuts han arribat dos gols més, el setè Raul Prados (7-0) i el vuitè Adrià Ramírez (8-0) en dues accions idèntiques, recuperació a mig del camp, contraatac i passada de la mort. El marcador l’han tancat Jordi Magrià (9-0), Lluc Moya (10-0) i Raul Prados ha fet l'onze i definitiu gol (11-0).

Albert Tejero ha valorat el matx "molt positivament", amb "molt bones sensacions" i "el més important avui era evitar lesions i donar minuts a tothom".

Albert Tejero

El més important avui era donar minuts a tothom, evitar lesions i sancions, jugar i guanyar.