Final cruel a la tanda de penals del Futbol Sala Femení a la Copa Catalunya

Les santcugatenques han caigut als penals (3-4) davant les Corts i han tingut a tocar el pas a les semifinals davant les Corts


  • Comparteix:

Imatge d'un dels penals a la tanda entre el SantCu i les Corts / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'un dels penals a la tanda entre el SantCu i les Corts / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha caigut en un final cruel a la tanda de penals (3-4) davant les Corts a la Copa Catalunya després de finalitzar el temps reglamentari amb empat (2-2). Ha estat una derrota que ha deixat amb un sabor amarg a les santcugatenques que han aconseguit remuntar el partit i portar-lo a la loteria dels penals amb un gran joc. Tot i això, el conjunt dirigit per Manel Muñoz ha acabat amb el cap ben alt i donant la cara en tot moment, han acabat amb sensacions molt positives, ja que han competit davant un rival a priori molt superior. Ara toca tornar a pensar en la lliga que jugaran d'aquí a quinze dies a la Guinardera davant el Morell.

El partit ha començat igualat, tots dos conjunts han sortit amb intensitat i ganes d'endur-se la victòria, s'ha evidenciat que no era un matx qualsevol des del primer minut. D'entrada ha avisat el conjunt barceloní, però la portera santcugatenca ha estat molt segura sota pals i ha refusat sense complicacions. L'equip visitant ha tingut més el domini de pilota i l'equip de Manel Muñoz ha estat més defensiu en el primer tram. En una bona acció de la pivot de les Corts ha arribat el primer del partit (0-1) en una bona acció individual que ha definit amb cama esquerra.

Amb el desavantatge en el marcador, Manel Muñoz ha optat per utilitzar la portera-jugadora i jugar de cinc per tenir més possessió de pilota. Així ha estat, i el SantCu ha començat a generar més ocasions de gol, però no han estat encertades. El partit s'ha igualat molt i hi ha hagut ocasions per totes dues bandes, les visitants han fet un pal a les acaballes del primer temps. Tot i les ocasions, el marcador al final dels primers vint minuts no s'ha mogut (0-1).

A la represa les vermell-i-negres no han abaixat el cap en cap moment i ho han continuat intentant, però sense encert. En una falta a favor de les Corts ha arribat el segon amb un xut de fora l'àrea Sílvia Oller (0-2). Manel Muñoz ho ha continuat intentant amb Clàudia Expósito de portera-jugadora i la recompensa ha arribat en forma de gol (1-2). El ritme i la intensitat han pujat de nivell i el partit s'ha tornat boig amb anades i vingudes constants. En una bona acció col·lectiva del Sant Cugat jugant de 5 ha arribat el segon gol de Laura Botifoll i ha empatat el partit (2-2).

L'equip barceloní amb l'empat ha optat per jugar amb portera-jugadora, ha tornat a generar més ocasions de gol i tenir més la possessió. Han tingut opcions de tornar-se a avançar en el marcador, però el pal i la sòlida defensa del SantCu han mantingut el partit empatat fins a la tanda de penals (2-2).

Una tanda de penals que ha estat molt cruel per a les santcugatenques que amb dos penals fallats i les visitants només un (3-4) han acabat amb el somni de les vermell-i-negres d'arribar a les semifinals de la Copa.

Manel Muñoz ha destacat l'esperit de l'equip i "l'orgull que sento per aquestes jugadores és immens" també ha destacat "la bona feina de les jugadores jugant de cinc" i se'n va amb molt bones sensacions de cara a la lliga.






Manel Muñoz

L'orgull que sento per aquestes jugadores és immens, la bona feina de les jugadores jugant de cinc i tinc molt bones sensacions de cara a la lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.