Victòria a l'últim sospir del Futbol Sala Sant Cugat femení davant l'Industrias Santa Coloma

Les santcugatenques han remuntat tres gols en contra en vuit minuts i s'han endut els tres punts amb un gran joc de cinc (5-4)

L'equip femení del Futbol Sala Sant Cugat ha remuntat en els minuts finals amb un gol de Clàudia Expósito a l'últim minut i ha guanyat l'Indústries Santa Coloma (5-4) en un enfrontament clau per la lluita per la cinquena plaça a la jornada 24 de la Divisió d'Honor. Ha estat un triomf molt suat, patit, i de molt d'esforç en què les vermell-i-negres han remuntat un desavantatge de tres gols en els últims vuit minuts de matx. Les de Manel Muñoz han jugat a un gran nivell amb portera-jugadora i han sabut reposar-se als gols encaixats jugant de cinc. Les vermell-i-negres a hores d'ara són terceres a la classificació amb 42 punts a expenses del que facin les rivals directes i d'aquí a quinze dies s'enfrontaran davant el Castelldefels en l'últim partit de la temporada.

L'inici de l'enfrontament ha sigut molt igualat. Tots dos equips han buscat conservar la pilota i atacar a través de la pilota. Ràpidament, l'Indústries Santa Coloma s'ha avançat en el marcador amb un gol de pilota aturada des de fora l'àrea que ha sorprès la portera santcugatenca (0-1).

Amb el desavantatge en el marcador, Manel Muñoz ha optat per jugar amb portera-jugadora. Amb el joc de cinc, les santcugatenques han tingut molta possessió de pilota i moltes ocasions de gol. La portera de l'Indústries ha estat molt encertada i ha evitat innumerables ocasions de gol de les vermell-i-negres que han pogut marxar amb un gran avantatge al marcador. Quan faltaven trenta segons, en una bona acció d'Anna Domingo que ha finalitzat Chiki a l'àrea petita, ha arribat l'empat del SantCu que ha fet justícia al lluminós (1-1). Amb l'empat a un s'ha arribat al final dels primers vint minuts.

A la represa ha vingut la bogeria de segona part amb set gols en total. Manel Muñoz ha continuat optant per continuar jugant amb portera-jugadora, però errors puntuals en les passades i de sortida de pilota han provocat tres gols en contra amb la porteria buida (1-4). Amb tot en contra, les santcugatenques no s'han arronsat en cap moment i ho han continuat intentant. Quan faltaven vuit minuts ha arribat el gol de l'esperança d'Anna Domingo amb la cama esquerra en un xut creuat que ha sorprès la portera visitant. Tot i escurçar distàncies en el marcador, el SantCu no ha tingut encert en el marcador durant tot el partit i ha continuat desaprofitant ocasions de gol durant els últims minuts. Ara bé, tota la mala sort que han tingut les santcugatenques en 39 minuts, s'ha esvaït en qüestió de dos minuts amb tres gols marcats. El (3-4) ha sigut obra d'Anna Domingo que ha firmat el seu particular doblet, uns segons més tard Laura Botifoll ha empatat el partit (4-4) amb un golàs per l'ecaire des de fora l'àrea. A l'últim minut ha arribat el gol de la victòria de Clàudia Expósito que rematat una pilota sobre la línia de gol a passada de Chiki (5-4). Bogeria col·lectiva a la Guinardera amb una remuntada espectacular i fa que el Sant Cugat, a hores d'ara, escali fins a la tercera plaça de la classificació. Tres punts importantíssims en què Manel Muñoz s'ha mostrat molt satisfet amb l'equip i sobretot amb el joc de cinc que tants bons resultats els hi està donant durant aquesta temporada.