L'Olympic guanya però continua en descens


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta guanya per 10 gols a 6 al Canet i es jugarà la permanència a la darrera jornada. Els florestans han de guanyar i esperar que Ripollet i Figueres perdin els seus partits.

L'Olympic continua fent els seus deures encara que sigui tard. El conjunt de Pepe Sànchez es va imposar amb molta facilitat al Canet, que va disputar un matx amb molts errors defensius. D'aquest fet s'aprofitava un Olympic pletòric en atac. Atenció al resultat de la mitja part: Olympic 6 Canet 0. Amb aquest avantatge, el segon entrenador Pitu Julián introduïa canvis perquè juguessin minuts els menys habituals. Recordem que l'entrenador Pepe Sànchez va veure el matx des de la grada per culpa d'una sanció.
El Canet feia el gol de l'honor, però ràpidament els florestans marcaven el setè. Els locals es van relaxar i els visitants s'aproximaven amb un 7 a 4 a falta de 5 minuts, però una reacció fulminant dels de Pepe Sànchez posava el 10 a 6 definitiu.
Escoltem una entrevista que el nostre company David Rodríguez va realitzar al programa Esport en marxa a Pitu Julián, l'entrenador florestà en aquest partit.


Pitu Julián




Tot i la victòria i el bon joc, els resultats no han acompanyat massa. Els florestans estan en zona de descens, empatats a punts amb el Figueres i a dos punts del Ripollet. La propera jornada serà el 19 de maig, quan els florestans juguen a la pista del Centelles. Per salvar-se han de guanyar i esperar que Figueres i Ripollet perdin.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.