El Winterthur guanya i posa la lliga molt emocionant


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat guanya amb comoditat a la pista del Trinitat Vella per 2 gols a 4. Tot i el bon resultat, els vermell-i-negres són tercers i estan a tres punts del Martorell, segon classificat.

Falten tres jornades per acabar la temporada i el Winterthur Sant Cugat té el segon lloc molt a prop. El calendari, però, no ajuda als santcugatencs. El Martorell, segon classificat en aquests moments, està en un bon moment de forma i jugarà els tres partits que li queden davant rivals de la mitja taula. El Winterthur, en canvi, té dos partits molt difícils. El primer, d'aquí a dues setmanes, davant el Sant Andreu de la Barca, quart classificat, i el segon, enfront el Tàrrega, un dels millors equips a la segona volta de la lliga.

La situació actual en aquesta part alta de la classificació és conseqüència directa dels darrers resultats d'aquesta última jornada: victòria del Winterthur a la pista del Trinitat Vella per 2 gols a 4 i derrota del Sant Andreu de la Barca per 2 gols a 5 contra el Martorell.

L'entrenador santcugatenc, Jaime Martínez, analitza les oportunitats del Winterthur.

Jaime Martínez

Volem ser segons, però crec que és molt difícil arribar als sotscampionat


Del matx davant el Trinitat Vella s'ha de destacar, a part de la victòria i els tres punts, el bon joc dels vermell-i-negres. També s'ha de remarcar, però, les moltes errades de cara a porteria, ja que després de veure les oportunitats fallades el resultat final es queda curt. Els santcugatencs van ser molt superiors a un Trinitat Vella que va patir molt l'absència d'alguns dels seus jugadors més importants. Jaime Martínez parla sobre això.

Jaime

A ells els hi faltava un jugador molt bo, i això ho han notat


El proper partit pel Winterthur serà el dia 19 de maig, d'aquí a dues setmanes. El rival, el Sant Andreu de la Barca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.