Victòria inextremis del Winterthur Sant Cugat

El Winterthur Sant Cugat aconsegueix la victòria davant el Marfil Sant Coloma en un final trepidant. Els santcugatencs, que perdien a falta d'un minut i mig per 2 gols a 3 remonten fins al definitiu 5 a 3. Tot i guanyar els vermell-i-negres fan un partit fluix en quan a joc, però el treball de tot el conjunt té la seva recompensa en els últims instants de matx.

Després de 39 minuts de partit on el més destacat va ser l'aburriment en el joc, ja que no va haver-hi cap tipus d'intensitat, al final va arribar l'últim minut, el millor de tot el matx. El Marfil Santa Coloma guanyava per 2 gols a 3 i ja celebrava la victòria, però, i això és el més gran d'aquest esport, va passar el que ningú s'imaginava. Tres jugades del Winterthur i tres gols. En un tres i no res es va passar del 2 a 3 al 5 a 3. Tres punts pels santcugatencs i a seguir somiant amb la permanència. El jugador del Winterthur, Jaume Calleja, diu que ells es van aprofitar de la confiança del Marfil.

Jaume Calleja

Hem estat molt encertats de cara a porteria en l'últim minut. El Marfil no s'ho esperava i estava molt confiat d'aconseguir la victòria

En referència al joc que es va veure al PAV-III de la Rambla del Celler, que va ser molt pobre si el comparem amb altres partits, Calleja creu que tot i la poca intensitat i lentitud que va haver-hi en el joc el Winterthur va estar ficat en el matx i motivat per guanyar.

Nosaltres vam sortir a guanyar, però si que és veritat que el joc va ser poc intens

El Winterthur no jugarà la setmana vinent, ja que la lliga de Nacional A s'aturarà durant el cap de setmana.