L'Olimpyc Lubesa vol acabar la temporada amb victòria


  • Comparteix:

L'Olimpyc Lubesa visita la pista del Vall de Tenes en l'última jornada de lliga a la Nacional A. Els florestans, amb la permanència aconseguida, s'enfronten al segon classificat de la categoria amb l'objectiu d'acabar la temporada guanyant. D'altra banda el Vall de Tenes necessita amb urgència la victòria, ja que el Montornes, tercer a la lliga, està a només dos punts.

Amb 103 gols rebuts el Vall de Tenes és el segon equip menys golejat del Grup VI de la Nacional A. Aquesta xifra mostra el gran treball defensiu que fa i també el bon porter que té, ja que en el matx de la primera volta a Can Llobet va fer un molt bon partit davant l'Olimpyc. Ell va ser un dels artífecs de la victòria final. En aquell partit els florestans van jugar bé, però com ha passat en molts enfrontaments durant aquesta temporada l'efectivitat de cara a porta no va ser la que s'esperava.
Per aquest dissabte el segon entrenador de l'Olimpyc, Pitun Julián, diu que, tot i jugar davant el segon classificat, volen acabar aquesta campanya 2005-2006 guanyant i de pas aconseguint la victòria enfront un equip molt potent de la categoria.

Pitu Julian

Estaria bé acabar la temporada guanyant. Nosaltres anirem, com sempre, a pels tres punts


El Vall de Tenes, que ja no pot optar al primer lloc de la lliga ha de assegurar-se la segona posició, i per això ha de guanyar obligatòriament. El tercer classificat, el Montornés, esta a dos punts i també lluita per estar entre els dos millors conjunts d'aquest grup. Pitu creu que, per la classificació, el Vall de Tenes és superior, però que al futbol sala pot passar de tot.

Pitu Julian

Nosaltres no estarem relaxats, però s'ha de tenir en compte que juguen enfront un conjunt de molta qualitat


Per aquest matx el tècnic, Jose Luis Sànchez, no tindrà cap baixa. El partit serà a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.