Los Izan, campions de les 12 hores del Winterthur


  • Comparteix:

Los Izan, conjunt format per jugadors del Winterthur, venç per 5 gols a 2 al Citron Team, components de l'Olympic, a les 12 hores de futbol-sala organitzades pel Winterthur Sant Cugat. Jordi Alcoriza s'emporta el trofeig de màxim golejador i David Masdeu el de porter menys golejat.

La final entre Los Izan i el Citron Team va respondre a les espectatives que s'havien creat. Los Izan, format per jugadors del Winterthur, i el Citron Team, amb components de l'Olympic, van enfrontar-se com si fos un derbi que mai s'ha produït a la nostra ciutat. El Citron Team es va avançar per dos cops en el marcador, però amb un 1 a 2 en contra, los Izan va donar la volta al lluminòs gràcies, en bona part, als 3 gols marcats per Jordi Alcoriza. Un 5 a 2 que donava el títol a Los Izan i que servia perquè el Citron Team deixés de ser l'actual campió de les 12 hores de futbol-sala organitzades pel Winterthur Sant Cugat. Un total de 8 equips han participat en aquest torneig, xifra més baixa que l'anterior edició amb 12 conjunts. Francicso Tèllez justifica aquesta baixa participació.

Francisco Tèllez

Han vingut pocs equips, però de molt nivell


El regidor d'esports, Xavier Cortés, va fer l'entrega de premis al campió i al sotscampió. Com a premis individuals, Jordi Alcoriza, jugador de los Izan, es va endur el títol de màxim golejador amb 12 gols i David Masdeu, del mateix equip, el de porter menys golejat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.