Mal començament de l'Olimpic Floresta

L'Olympic Floresta comença la temporada amb un empat a 4 davant el Metacom. Els florestants es mostren decebuts ja que després d'anar guanyant per 2 a 4 a la segona part, no poden evitar la remuntada dels barcelonins en els darrers minuts i només acaben sumant un punt.

L'Olimpic Floresta iniciava aquest cap de setmana la temporada a la pista del Metacom, un equip que acaba de pujar de categoria. Els florestants van sortir adormits en la primera part del partit i no van poden evitar encaixar dos gols de l'equip rival. En el segon temps, però, van mostrar un joc més agressiu aconseguint finalitzar les jugades de contraatac situant un 2 a 4 en el marcador. Tot i això, el Metacom aconseguia l'empat final aprofitant dos badades de l'equip florestà. A més, en els últims 40 segons de partit, l'equip de Pepe Sánchez va haver de jugar amb un jugador menys després de l'expulsió de Rubén Bosch.

A la pròxima jornada l'Olimpic Floresta rebrà a casa el Montornès, equip que acaba de baixar de la Divisió de Plata.