El Winterthur, a sumar el primer triomf del 2007


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat vol retornar al camí de la victòria al 2007 després de la derrota a Sant Andreu de la Barca. Els de Jaime Martínez reben al Tàrrega, sisè classificat, amb la necessitat de guanyar per retallar els 6 punts de diferència que els porta el líder, el Club Natació Sabadell.

Tot i l'última derrota a la pista del Sant Andreu de la Barca, segon classificat, el Winterthur Sant Cugat continua fixant-se com a objectiu l'ascens de categoria. Els de Jaime Martínez es troben a 5 punts del segon, el Sant Andreu, i a 6 del líder, el Club Natació Sabadell. Les dades per a l'optimisme estan intactes ja que resten dues jornades per tancar la primera volta i hi ha molts punts en joc. Així ho confirma el jugador santcugatenc Xavi Jiménez.

Xavi Martínez

Tot i la derrota a Sant Andreu només pensem en l'ascens


El rival d'aquesta jornada, el Tàrrega, és sisè amb 19 punts, a nou dels santcugatencs. Els lleidatans són el quart equip menys golejat del grup. Tot i això, Xavi Jiménez creu que a casa estan forts i no poden regalar més punts.

Xavi Jimenez

A casa no ens podem permetre el luxe de perdre més punts


El matx entre santcugatencs i lleidatans es disputarà dissabte a dos quarts de sis de la tarda al PAV-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.