El Winterthur, a retrobar-se amb el triomf

Futbol Sala

Publicat el 16/mar/07 per Ramon Salmurri

El Winterthur Sant Cugat de futbol sala ha de guanyar l'Esplugues si vol mantenir-se en la segona poscició de la Primera Nacional A. Els santcugatencs, que vénen de perdre amb el Castelldefels, no podran comptar ni amb Sergio ni amb Marc Casas, tots 2 sancionants.

El Winterthur Sant Cugat pretén recuperar el camí del triomf, aquest dissabte a 2 quarts de 5, aquesta vegada a costa de l'Esplugues. Els vermell-i-negres, que vénen de perdre per 8 gols a 4 a camp del Castelldefels necessiten la victòria per tal de mantenir la segona posició del campionat, si volen seguir tenir algun tipus d'opció de pujar a la Primera Nacional A. De cara a dissabte, els santcugatencs no podràn comptar amb Sergio ni Marc Casas, tots 2 sancionats. Tot i que el primer lloc és ja gairebé inaccessible, el jugador local Pedro Vela explica quina és la voluntat dels santcugatencs.


Pedro Vela

En principi l'objectiu era mantenir-nos, però ja que hem arribat fins aquí cal lluitar per seguir sent segons, tot i que en principi només puja el primer

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa a l'Esplugues, cal destacar que en aquests moments ocupa la 8a posició del campionat amb 25 punts. L'equip visitant va perdre en el partit de la primera volta davant el Winterthur per 5 gols a 8, i com explica el mateix Vela, el partit es presenta força assequible.


Pedro Vela

És un equip molt jove, sense gaire experiència a la categoria, o sigui que els hauríem de guanyar amb facilitat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda d'aquest duel de dissabte, el Winterthur ha afrontat aquesta setmana la primera l'eliminatòria de 32ens de final de la Copa Catalana. Els de Jaime Martínez van rebre ahir dijous la visita del Sant Vicentí, de la Primera Nacional A. Els locals resolen el primer compromís de copa amb victòria per 8 a 7.