Empat meritori de l'Olimpyc a la pista del Gavà

L'Olimpyc Floresta empata a dos gols a la pista del quart classificat, el Gavà. El conjunt de Pepe Sànchez treu un punt molt meritori enfront un dels millors equips de la lliga i amb només sis futbolistes, degut a l'absència de set jugadors de la plantilla. Els florestans pujen fins l'onzena posició.

Un empat enfront el Gavà que podia haver estat una victòria si la banqueta de l'Olimpyc hagués estat més àmplia. Només un jugador del primer equip, i dos del segon, per fer els canvis pertinents. A la llista de baixes, set jugadors. La majoria d'ells per lesió, entre aquests el capità Xaloc Rión i José Gonzàlez, dues peces fonamentals en l'esquema de Pepe Sànchez. Però tot i això, amb molta concentració i treball, l'Olimpyc va tenir l'oportunitat de guanyar, ja que es va posar 0 a 2. La baixada física a la segona meitat va ser el motiu principal que va fer que una victòria acabés en un empat final.

Si mirem com arribava l'Olimpyc a aquest matx s'ha d'estar content, però si ens fixem com es va desenvolupar el partit aquest empat té un regust de boca amarg. El que és segur és que aquest punt serveix perquè l'Olimpyc se situi onzé a la lliga.

Escoltem el president de l'Olimpyc, Joan Ramon Subirats, en conversa amb el nostra company David Rodríguez.