Duel de gegants a la Nacional B

Futbol Sala

Publicat el 30/mar/07 per Laia Tudel

El Winterthur Sant Cugat de futbol sala afronta un dels partits més complicats de la lliga. Els santcugatencs, segons de la Nacional B, reben al líder, el Club Natació Sabadell. Els vermell-i-negres buscaran els tres punts per afiançar-se a la segona posició i distanciar-se dels immediats perseguidors, el Sant Andreu de la Barca.

Sant Cugat viurà aquest cap de setmana el partit més emocionant de la Nacional B de futbol sala. El segon classificat, el Winterthur, rep al líder de la taula, el Club Natació Sabadell. S'enfronten els equips més forts i amb els millors números de la competició.
Els santcugatencs tenen un balanç de 14 victòries en 22 jornades, mentre que els visitants n'han sumat 19 en 21 jornades. A més tots dos són els conjunts més golejadors de la lliga.

El partit té una emoció afegida, el resultat de la primera volta. En aquella ocasió, tots dos equips van mostrar un nivell altíssim de joc i van marxar de la pista amb un empat a 6. Davant això, és lògic esperar que el partit d'aquest cap de setmana exhibeixi emoció i bon joc durant tota l'hora de matx.

El president del Winterthur Sant Cugat, Josep Maria Zapater, reconeix que no esperaven estar a aquestes alçades de la lliga en una posició tan bona. Zapater creu que una de les claus de l'èxit és la bona relació que s'ha creat entre els jugadors veterans i els nous.

Josep Maria Zapater

A principi de temporada no ens imaginàvem que estaríem en tan bona posició


El partit es juga dissabte a dos quarts de sis de la tarda al PAV3.