Adéu a la Nacional A


  • Comparteix:

L'Olympic Floresta perd la categoria tot i la victòria davant Centelles. Els florestans vencen per 2 gols a 5, però l'empat del Ripollet enfront el Corbera envia als blanc-i-blaus, deu anys després, cap a la Nacional B. Cos tècnic i jugadors es mostren molt decebuts per aquest desenllaç final.

La irregularitat, tant en el joc com en els resultats, ha estat la clau d'aquest descens de l'Olimpyc Floresta a la Nacional B. Feia deu anys que els florestans no mostraven unes xifres tan dolentes a la classificació. Això ha provocat que, al final, l'Olimpyc baixés de categoria sent l'avantpenúltim classificat amb 33 punts, els mateixos que el Figueres, penúltim, i el Ripollet, quart per la cua, conjunt que finalment s'ha salvat. Però, el més dolorós de tot, és que l'Olimpyc no ha pogut aconseguir la permanència perquè no li ha afavorit el gol average amb la resta d'equips implicats amb el descens: Ripollet i Figueres.

El president de l'entitat florestana, Joan Ramón Subirats analitzava diumenge a l'Esport en Marxa les claus del descens i el futur immediat de l'equip. És una entrevista del nostre company David Rodríguez.


Joan Ramón Subirats



Ara toca pensar en la temporada que ve. Un any en què l'equip haurà de lluitar per tocar al lloc on li toca, la Nacional A.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.