Lluitaran per la tercera plaça


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat afronta l'última jornada de lliga rebent el Nàstic. Els santcugatencs lluitaran per assolir la tercera plaça de la Nacional B de futbol sala. Malgrat que aquesta posició no els doni l'ascens, els vermell-i-negres podrien pujar de categoria depenent els equips catalans que baixin de la Nacional A.

El Winterthur va perdre l'ascens matemàtic la setmana passada amb la derrota davant el Tàrrega. Ara, només els queda lluitar per la tercera plaça de la Nacional B. Aquesta posició tot i no donal's-hi l'ascens, els deixa oportunitat de pujar. Tot depèn del nombre d'equips catalans que baixin de la Nacional A i per tant de les places lliures que quedin pels clubs de Catalunya.

Però, ja hi haurà temps de pensar en aquestes travesses. Ara la prova més immediata és el partit d'aquest cap de setmana. Els santcugatencs reben el Nàstic en el darrer partit de lliga. Els tarragonins arriben al partit havent-ho fet ja a la lliga. Tot i així, el jugador vermell-i-nege, Marc Casas, no es fia de cap equip.

Marc Casas

No ens podem fiar de cap rival en aquesta lliga


Els santcugatencs són tercers amb 57 punts, però si perden i el seu immediat perseguidor, el Casa Alcalà guanya, el Winterthur finalitzaria la lliga quart.
Per tant, dissabte a dos quarts de 6 de la tarda els de Jaime Martínez han de lluitar per una victòria per assegurar-se la tercera plaça que encara els dóna opcions a l'ascens.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.