Sant Cugat es queda sense derbi

Futbol Sala

Publicat el 23/jul/07 per Ramon Salmurri

El Winterthur Sant Cugat ha quedat enquadrat en el grup 1 de la Primera Nacional B de futbol sala i l'Olimpyc en el 2.Per tant, definitivament no hi haurà derbi santcugatenc a la categoria.

Sant Cugat es queda sense un d'aquells tipus de partit que sempre agraden. Per tensió, per emoció i per orgull els derbis són sempre quelcom especial. Aquest dimecres s'han sortejat els grups que formaran la Primera Nacional B de cara a la temporada 2007-2008, i Winterthur Sant Cugat i Olympic La Floresta han tingut sort diversa. La cara de la moneda ha estat pel Wintherthur, que ha quedat enmarcat en el grup 1, que a priori és força assequible. El president dels vermell-i-negres Josep Maria Zapater valora positivament el sorteig.


Josep Maria Zapater

Estic satisfet i sorprès.Ens han canviat de grup, així que aquest any no hi haurà derbi

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'altra cara de la moneda, la creu, ha estat per l'Olympic, que estarà en el que podria anomenar-se grup de la mort. Rivals d'entitat com l'Esparraguera, el Sant Andreu de la Barca o el Vila-seca integren aquest segon grup en el que estaran els florestants.
Les dates d'inici i conclusió de la competició encara no estan definides, ja que s'està a l'espera del calendari de la Primera Nacional A, que decideix la Federació Espanyola de Futbol Sala. El que ja podem avançar és que l'inici del campionat de Nacional B serà dues setmanes després del de Nacional A.