El Winterthur Sant Cugat està imparable

El Winterthur Sant Cugat guanya per 7 a 3 a l'Hermanos Sànchez de Terrassa i s'endú el derbi de la Nacional B de futbol-sala. Els santcugatencs sumen d'aquesta manera la tercera victòria consecutiva de la temporada.

El Pav 3 de la Rambla del Celler va ser una altra vegada escenari d'un gran partit del Winterthur Sant Cugat. Els de Jaime Martínez van rebre a l'Areca Sport Hermanos Sanchez i van demostrar què és jugar un bon partit de futbol sala i guanyar per7 a 3. Tot i que els santcugatencs comptaven amb 6 baixes i per tant van haver de pujar jugadors del filial, els vermell-i-negres es van mostrar en tot moment com un equip compacte i amb un mateix objectiu: guanyar fos com fos.

El partit però no va començar com els santcugatencs s'esperaven, i és que tant sols un minut després d'haver començat el matx, els de Terrassa van encetar el marcador. Als vuit minuts però, els de Jaime Martínez van començar el que seria una golejada gràcies a dos gols de Marc Casas i un de Xavi Jimenez deixant el marcador 3 a 2.
A la represa, les coses van ser més fàcils pels del Winterthur, i és que el conjunt visitant va fer una baixada en el seu nivell de joc, fet que va potenciar el bon joc dels locals, permetent-los marcar 4 gols en els últims 8 minuts de joc. D'aquesta manera Fillo, marcant 3 gols, i Richi van ser els encarregats de tancar el marcador deixant el 7 a 3 defeinitiu.
L'entrenador del Winterthur, Jaime Martínez valora molt positivament el joc de l'equip

Jaime Martínez

cal destacar la compenetració i el bon joc de l'equip. Teniem 5 baixes però poc a poc anem agafant el ritme de la competició.

Amb aquesta victòria, que és la tercera consecutiva, els de Jaime Martínez se situen sisens a la classificació, i es preparen per visitar la jornada vinent la pista del Manlleu, conjunt que ocupa zona de descens.