Amador: 'Esperem un pavelló a rebentar per la Copa del Món'

gimnàstica

Publicat el 11/mai/10 per Pablo Vazquez

El regidor d'Esports, Xavier Amador, i la presidenta de la secció de gimnàstica del Club Muntanyenc, Marta Batllori, han animat els santcugatencs a apropar-se al PAV-3 de la Rambla del Celler per presenciar les proves de la Copa del Món de gimnàstica estètica que s'hi celebren aquest cap de setmana. Tots dos han confessat que desitgen veure un pavelló a vessar de públic que gaudeixi d'una competició que, segons la presidenta de l'Associació Espanyola de Gimnàstica estètica, Berta Veiga, donarà un gran impuls a l'esport i a la ciutat.

Amador, Veiga i Batllori han coincidit en l'acte de presentació de la Copa del Món ofert dimarts al migdia a l'Ajuntament, on també hi han estat presents el president del Club Muntanyenc, Francisco Cruces, i els representants dels diferents patrocinadors de l'esdeveniment.

El regidor d'Esports, Xavier Amador, ha estat clar en la seva crida al públic de cara a la competició del cap de setmana.

Xavier Amador

Val la pena desplaçar-se al pavelló. Esperem que estigui a rebentar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De la seva banda, la presidenta de l'Associació Espanyola de Gimnàstica estètica, Berta Veiga, ha destacat les qualitats de Sant Cugat com a seu d'aquesta Copa del Món i ha lloat la feina de la secció de gimnàstica del Club Muntanyec, que ha predit que en poc temps estarà a l'elit internacional.

Berta Veiga

Aquesta competició serà un gran impuls. En breu, el Club Muntanyenc pot tenir medallistes a nivell internacional.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




De la seva banda, la presidenta de la secció de gimnàstica del Club Muntanyenc, Marta Batllori, ha analitzat les opcions de les noies santcugatenques en aquesta Copa del Món.

Marta Batllori

No podem descartar res. Ara, penso que té més possibilitats el júnior que el sènior.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Entre el 14 i el 16 de maig, Sant Cugat acull tres proves internacionals de gimnàstica estètica: la final de la Copa del Món júnior, la 3a fase de la Copa del Món sènior i el campionat europeu universitari. En total, 35 equips de 8 països, que convertiran el PAV-3 de la Rambla del Celler en el centre de la gimnàstica estètica mundial.