GOLF: El Club de Golf Sant Cugat obre les portes al públic l'1 de gener


  • Comparteix:

El Club de Golf Sant Cugat obre les seves portes el dia d'Any Nou a tots els santcugatencs que vulguin gaudir d'aquest esport, com va fer el dia de Nadal. Unes 130 persones entre socis i amics van visitar el dia 25 el club i s'espera la mateixa participació el primer dia de l'any 2005. El requisit indispensable per inscriure's és tenir en regla la llicència federativa d'aquest esport.


El Golf Sant Cugat organitza un any més dues jornades de portes obertes. La primera ha tingut lloc el dia de Nadal amb un alt nombre de participants. Un total de 130 golfistes de la nostra ciutat es van aplegar a les instal·lacions santcugatenques per practicar el seu esport preferit. El gerent de l'entitat Joan Monzó explica en què consistirà la jornada del dia 1 de gener.

Joan Monró

Tots els golfistes santcugatencs poden assistir-hi


Monzó també remarca que cal tenir la llicència federativa per tal de participar tot i que no cal ser soci del Club de Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.