5 santcugatencs participen al Campionat de Catalunya de golf d'Andorra


  • Comparteix:

Els golfistes Txomin Hospital, Agustín Domingo, Nacho Feliu, Fernando Roca i Jaime Velda, participaran al Campionat de Catalunya de professionals d'Andorra. El torneig reuneix al millors golfistes del moment i està emmarcat dins el Peugeot Tour, per tant, puntua al Circuit Nacional. El Català es disputa al club de golf andorrà Aravell del 24 al 29 de juliol.

Andorra veurà jugar els millors golfistes professionals del Circuit Nacional. Els dos primers dies del torneig, 24 i 25 de juliol, tindran lloc els entrenaments, la jornada prèvia a l'inici del Campionat es disputarà un Pro-Am, i finalment del dijous 27 al dissabte 29 es jugarà la competició.
El Campionat de Catalunya de professionals és una prova masculina pertanyent a la Federació Catalana de Golf que puntua al Circuit Nacional. Es tracta d'una prova de 50 forats sota la modalitat Stroke Play.
El premi pel campió de golf de Catalunya és de 70mil eurus, tot i que la federació té com objectiu millorar aquesta dotació en properes edicions.
La seu d'aquest campionat de Catalunya és el Club Aravell Golf Andorra, a 15km del Principat i a 5km de La Seu d'Urgell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.